Az ügyvédi díj szabad megállapodás tárgya, annak mértékét minden esetben egyedileg és az ügyre szabottan lehet megállapítani. A vonatkozó kamarai szabályzat értelmében konkrét összegű munkadíjat a honlapon nem jeleníthetek meg, ugyanakkor általánosságban elmondható, hogy három különböző típusú árképzéssel, egyénre szabottan, az ügy súlyához is igazítva alakítom ki az ügyvédi munkadíjat.

  • Óradíjas (jogi tanácsadás, munkajogi ügyek)
  • Százalékos (az ügy értékhez, ingatlan értékéhez, pertárgyértékhez igazodóan)
  • Fix vagy havi átalánydíjas (cégalapítás, állandó megbízás ellátása)

Árajánlatkéréssel kapcsolatban, kérem, lépjen velem kapcsolatba, az ügy megismerése után tudok megfelelő árajánlatot adni.

1974-ben Budapesten születtem. Középiskolai tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Radnóti Miklós Gyakorló Gimnáziumában végeztem. Jogi tanulmányaimat 1995-2000 között a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán folytattam, jeles tanulmányi eredménnyel.

2000-2001 között a Kocsó és Társa Ügyvédi Irodánál voltam ügyvédjelölt. Itt társasági jogi, ingatlanjogi ügyeket intéztem, munkajogi jogeseteket oldottam meg, követelés nyilvántartással és követelések behajtással foglalkoztam.

2002-től a Betonút Cégcsoportnál dolgozom, ahol nagyon sokrétű munkát végzek.

Jogtanácsosként feladataim közé tartozott a társaság jogi képviseletének ellátása a Közbeszerzési Döntőbizottság, a Versenyhivatal, a Bíróságok, az Önkormányzatok és más hatóságok előtt. Természetesen foglalkoztam a cég követeléseinek peren kívüli és peres érvényesítésével. Feladatom volt a felmerülő kártérítési ügyek intézése, munkajogi problémák megoldása, munkaszerződések ellenőrzése. A kötelmi jog területén elsődlegesen vállalkozási, szállítási, megbízási, adásvételi, bérleti szerződések szerkesztésével, véleményezésével foglalkoztam. Fontos feladataim közé tartozott az irányító testületek, vezetők számára nyújtott jogi tanácsadás, munkájuk támogatása.

Az ELTE Jogi Továbbképző Intézetében folytatott Társasági Szakjogász posztgraduális képzés tananyaga (társasági jog, cégjog, társaságok számvitele, adózása, értékpapírjog, munkajog, versenyjog, felszámolás és csődeljárás, társasági jog nemzetközi összefüggései stb.) jogtanácsosként és ügyvédként is nagymértékben segíti a munkámat, mert a szakvizsgához képest a társaságok életében felmerülő jogi problémákra koncentrálva elmélyítette a tudásomat. Az ingatlanforgalmi szakjogász posztgraduális képzést is hasznosnak tartom, mivel mind a dologi, mind a kötelmi, mind a polgári peres ismeretanyagomat gazdagította.

2012. január 1-től döntöttem úgy, hogy a hosszú jogtanácsosi tevékenységem után az egyéni ügyvédi hivatást választom ekkor nyitottam meg Dunakeszin ügyvédi irodámat.

Elsősorban Dunakeszi, Fót, Göd és Vác, valamint ezen említett települések vonzáskörzetében található helységekben lakóhellyel, illetve székhellyel rendelkező magánszemélyek és cégek részére nyújtok jogi szolgáltatást, és látok el ügyvédi képviseletet, illetve a fenti budapesti székhelyű cégcsoportot is képviselem.

Ha e rövid bemutatkozásban ismertetett témákkal kapcsolatos jogi problémái merülnek fel, kérem, a megadott elérhetőségeken keresse fel ügyvédi irodámat, szívesen állok rendelkezésére.

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.

Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.

More about company

Jason Drop

CEO & Founder

Linda Graham

Art Director

Steve Orton

Software Developer

Ajánlott

Elérhetőség

dr. Zsargó Krisztina ügyvéd

2120 Dunakeszi

Esch Győző utca 11.

Mobil: +36 30 382 5200

Fax: +36 27 342 686

Email: [email protected] 

 

Ügyfélkör

Elsősorban Dunakeszi, Fót, Göd és Vác valamint ezen említett települések vonzáskörzetében található helységekben lakóhellyel illetve székhellyel rendelkező magánszemélyek és cégek részére nyújtok jogi szolgáltatást és látok el ügyvédi képviseletet, illetve a fenti budapesti székhelyű cégcsoportot is képviselem. .